Δήλωση του Μιχάλη Σελέκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς που στον α΄ και στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών τιμήσατε με την ψήφο σας το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και εμένα προσωπικά.

Όλους εσάς που ξεπεράσετε προκαταλήψεις, επιφυλάξεις ή και επιμέρους διαφωνίες και φτάσατε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο.

Όλους εσάς που αψηφήσατε τους εκβιασμούς και τις βρώμικες επιθέσεις και στο βασικό δίλημμα των εκλογών, πήρατε ξεκάθαρη θέση ότι ο δήμος πρέπει να μείνει δίπλα στο χαϊδαριώτικο λαό στηρίζοντας τις δικές του ανάγκες και όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και συμπορευτήκατε δίπλα μας, σε έναν δύσκολο, αλλά όμορφο αγώνα. Έναν τίμιο αγώνα με αυταπάρνηση, μαχητικότητα, πέρα από προσωπικές σκοπιμότητες.

Όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό χωρίς να λογαριάσουμε χρόνο και κούραση για να φτάσει το μήνυμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε κάθε γειτονιά του Χαϊδαρίου, σε κάθε λαϊκό σπίτι.

Είχαμε πλήρη συνείδηση ότι ο πραγματικός μας αντίπαλος ήταν και είναι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να βάλουν στο χέρι περιοχές-φιλέτα στην πόλη μας, τον Σκαραμαγκά, το όρος Αιγάλεω, το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Ήταν και είναι η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των στηριγμάτων τους στους δήμους και τις Περιφέρειες που φορτώνουν τα βάρη στο λαό για τα κέρδη των λίγων. Κι αυτός ο αντίπαλος κατεβαίνει με πολλά πρόσωπα και στις δημοτικές, και στις περιφερειακές, και στις βουλευτικές εκλογές.

Πέντε χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου πορευτήκαμε με σημαία τις ανάγκες του χαϊδαριώτικου λαού, σε πραγματικά δύσκολες, ασφυκτικές συνθήκες. Με την ίδια σημαία, της υπεράσπισης των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων, θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια από τη θέση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελώντας το μοναδικό στήριγμα του χαϊδαριώτικου λαού. Δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με εμάς.

Είμαστε πιο δυνατοί, έχουμε δίπλα μας νέες δυνάμεις όλους και όλες εσάς που δώσαμε μαζί με αισιοδοξία και ενθουσιασμό αυτήν τη μάχη, αλλά και όλους τους Χαϊδαριώτες, τους εργαζόμενους του δήμου που στάθηκαν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζοντας ότι στέκονται δίπλα σε μια αγωνιστική δημοτική αρχή.

Με την ίδια αισιοδοξία και τον ίδιο ενθουσιασμό συνεχίζουμε! Μπροστά μας έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη, τη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει τα συμφέροντα του λαού, να οργανώσει την αντεπίθεσή του απέναντι και στη νέα αντιλαϊκή κυβερνητική εναλλαγή. Γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό!

Συνεχίζουμε αταλάντευτα, μαχητικά. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά είναι ο δρόμος του αγώνα, όμορφος και τίμιος».