Ο Σελέκος Μπορεί Να Ανατρέψει Το Αποτέλεσμα Της Πρώτης Κυριακής

Ο Σελέκος μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, υποστηρίζουν πολλοί στο Χαϊδάρι που βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό .

Στο μεταξύ, στο φουλ βρίσκεται η προεκλογική μηχανή του Μιχάλη Σελέκου , ενόψει του επαναληπτικού γύρου της Κυριακής 2 Ιουνίου, με όλες τις δυνάμεις του να βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης, διεκδικώντας για δεύτερη φορά την επανεκλογή της παράταξής τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι , που ενώ στον πρώτο γύρο προτίμησαν άλλα ψηφοδέλτια, την δεύτερη Κυριακή εμφανίζονται αποφασισμένοι να στηρίξουν τον σημερινό Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο.

Φαίνεται ότι η αντιπαράθεση εστιάζεται στα πρόσωπα των δυο διεκδικητών , με τον κ. Σελέκο να υπερτερεί έναντι του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού.

Στον μεν πρώτο πιστώνεται η μακρόχρονη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η συνέπεια με την οποία εργάστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα συμφέροντα του Χαϊδαρίου και βεβαίως το λαϊκό προφίλ που τον συνοδεύει και τον χαρακτηρίζει στην καθημερινότητά του.

Σχετικά με τον κ. Βαγγέλη Ντηνιακό , του χρεώνεται η απειρία και κυρίως, και αυτό ακούστηκε και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ότι ανήκει στις περιπτώσεις της οικογενειοκρατίας, αφού ο πατέρας του διετέλεσε επί 25 περίπου χρόνια Δήμαρχος της πόλης.

Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι που τον χαρακτηρίζουν πολιτικό γόνο , υποστηρίζοντας ότι θα αξιοποιήσει τον δημαρχιακό θώκο για την περαιτέρω πολιτική του ανέλιξη. Βεβαίως τα παραπάνω αποτελούν ερμηνείες και προσωπικές αξιολογήσεις.

Πάντως, η διαφορά μεταξύ του 41,06% του κ. Ντηνιακού με το 25,43% του κ. Σελέκου , μπορεί να καλυφθεί και να υπάρξει ανατροπή του αποτελέσματος υπέρ του κ. Σελέκου στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου.

Μάλιστα, αξίζει να ληφθεί υπόψη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ότι δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στο στρατόπεδο του κ. Ντηνιακού, αφού οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν εκλέγονται , αρκετοί εξ αυτών βρίσκονται στα κάγκελα , όπως λέγεται , ενώ δεν κρύβουν την αδιαφορία τους για το τελικό αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου.

Από την άλλη πλευρά , η παράταξη του νυν Δημάρχου είναι δεμένη πολιτικά και οργανωτικά , βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο συσπείρωσης και φέρεται αποφασισμένη να τα “δώσει όλα” για την τελική νίκη.

Ο χρόνος έφθασε . Οι Πολίτες θα αξιολογήσουν και θα δώσουν την Κυριακή 2 Ιουνίου την τελική τους έγκριση.

Το άρθρο αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα https://www.athenswest.gr