Όλοι μαζί πιο δυνατοί για να παραμείνει ο δήμος δίπλα στο λαό

Με σύσκεψη, στην οποία πήραν μέρος όσοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ξεκίνησε η μάχη για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στο Χαϊδάρι.

Στη σύσκεψη, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, όπου μίλησε ο Μιχάλης Σελέκος, νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», διαμορφώθηκε πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών για τις επόμενες μέρες, με στόχο να βρεθεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» την ερχόμενη Κυριακή ξανά στο τιμόνι του δήμου. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και τα μέλη της ΚΕ Βιβή Δάγκα και Νίκος Μαυροκέφαλος.

Η μάχη αυτή ξεκινά με αφετηρία και παρακαταθήκη τη στήριξη που έδωσαν στο ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο χιλιάδες εργαζόμενοι της πόλης, ενισχύοντάς το σημαντικά σε ψήφους και ποσοστό σε σύγκριση με τον α’ γύρο της αναμέτρησης των προηγούμενων δημοτικών εκλογών. Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Μιχάλη Σελέκο συγκέντρωσε 5.443 ψήφους και ποσοστό 25,5% (με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο των ψήφων). Το 2014 η μάχη του β’ γύρου ξεκινούσε για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από πολύ χαμηλότερο ποσοστό (18,43%) και πολύ λιγότερες ψήφους (4.031).

Το πρόγραμμα για πλατύ άνοιγμα στο λαό της πόλης, που ξεκινά από αύριο, περιλαμβάνει εξορμήσεις σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το κολυμβητήριο, δομές όπως οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ, άλλες υπηρεσίες του δήμου, όπως το Πράσινο, η Καθαριότητα και το Δημαρχείο, ενώ τα απογεύματα περιλαμβάνει περιοδείες σε γειτονιές της πόλης, εξορμήσεις στο εκλογικό περίπτερο.

Η κεντρική συγκέντρωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στο Παλατάκι, με ομιλητή τον Μ. Σελέκο.