ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ «Απευθύνουμε ζεστό, συντροφικό κάλεσμα σε όλους όσοι δεν πρόδωσαν αγώνες και οράματα» (VIDEO – ΦΩΤΟ)


Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι 

Στην κατάμεστη πλατεία Δημαρχείου του Χαϊδαρίου και στην πολιτική εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Νοτιοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ μίλησε την Κυριακή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Από το Χαϊδάρι του Στρατοπέδου, των 200 κομμουνιστών που πήραν το δρόμο της υπέρτατης θυσίας για την Καισαριανή, αλλά και από το Χαϊδάρι που θέλει να ζήσουν ανθρώπινα τα παιδιά του σήμερα, απευθύνουμε κάλεσμα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δ. Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας ότι «το Χαϊδάρι έχει και θα συνεχίσει να έχει αγωνιστή δήμαρχο τον Μιχάλη Σελέκο.

Στο Χαϊδάρι και σε όλους τους δήμους, οι κομμουνιστές εμποδίσαμε να περνάνε ατόφια την αντιλαϊκή πολιτική της κεντρικής διοίκησης, της κυβέρνησης, να τσακίζουν κι άλλο τη ζωή του λαού. Διεκδικήσαμε ακόμα και το παραμικρό που μπορεί να ανακουφίσει το λαό, από την ασφυξία των αντιλαϊκών μέτρων. Βάλαμε εμπόδια στην εξειδίκευση της αντιλαϊκής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο» (Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο βίντεο και διαβάστε αποσπάσματα παρακάτω).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, και εκ νέου υποψήφιος, καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το ΚΚΕ Γιάννης Αγγέλου και Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.