Μαζικό και ελπιδοφόρο μήνυμα για επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη διοίκηση του Δήμου (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Κάλεσμα στο λαό του Χαϊδαρίου να επανεκλέξει τον κομμουνιστή Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, επιβεβαιώνοντας την επιλογή του για δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται μαζί με το λαό, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αντί να διαχειρίζεται τη μιζέρια που γεννά, απηύθυνε η μαζική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή 3 Μάρτη.

Στην εκδήλωση δημόσιου απολογισμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το «παρών» έδωσε πλήθος εργαζομένων, λαϊκών ανθρώπων της περιοχής, ανέργων, νεολαίων, γεμίζοντας την αίθουσα ασφυκτικά, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι γέμισε και ο εξωτερικός χώρος, όπου στήθηκε μόνιτορ για να παρακολουθήσει ο κόσμος την εκδήλωση. Μια συμμετοχή μαζική, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτελώντας σαφές μήνυμα του Χαϊδαριώτικου λαού ότι δεν θα επιτρέψει την επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα δήμο-«τροχονόμο» των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μιχάλης Σελέκος, Δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνοψίζοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής και καλώντας το λαό της πόλης να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση, η διεκδίκηση κόντρα στην πολιτική που συνθλίβει τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων (Δείτε το βίντεο της ομιλίας και διαβάστε αναλυτικά παρακάτω).

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (Δείτε το βίντεο της ομιλίας και διαβάστε αναλυτικά παρακάτω). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Σύντομες παρεμβάσεις, δηλώνοντας τη συστράτευσή τους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαϊδαρίου, έκαναν οι:

Ο Παναγιώτης Πορφύρης, οδηγός και αντιπρόεδρος του κλαδικού Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αττικής, κάλεσε σε πανστρατιά τους εργάτες να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες και ανέδειξε τη σημασία να επανεκλεγεί ο κομμουνιστής Δήμαρχος Μ. Σελέκος και η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Χαϊδάρι, που στάθηκε στο πλευρό των αγώνων των εργαζόμενων.

Ο Σταμάτης Τζελέπης, ηθοποιός, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπερψηφιστούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και να επανεκλεγεί Δήμαρχος κομμουνιστής, γιατί αποδείχτηκε στην πράξη ότι μόνο με αγώνες, μπορούν να προωθηθούν τα λαϊκά συμφέροντα.

Η Μαρία Μαγγανάρη, διεθνής εκπαιδεύτρια δασκάλων Γιόγκα, που κάλεσε όλους τους νέους που αντιλαμβάνονται ότι όσο παραμένουν αμέτοχοι, δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο, να πάρουν θέση στο πλευρό του Δημάρχου και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».